Pergola – exklusiva solskydd för villa och restaurang

Skapa ditt lyxiga uterum med någon av våra lösningar

En pergola är en fristående eller vägg monterad konstruktion som ger skugga och skydd från solen. Det är en perfekt lösning för både hemägare och restaurangägare som vill skapa utomhusrum och som vill förbättra uteplatsen.

Vi på Gustafsson Markiser erbjuder många olika modeller från Italienska KE

En Pergola från KE och Gustafsson Markiser är inte bara praktiskt, utan också estetiskt tilltalande. Vi erbjuder en mängd olika stilar och färger, vilket gör att du kan välja en som passar perfekt för din trädgård.

Ring oss för hjälp med Pergola!

Isola 3

En pergola som inte kräver lutning

Kedry Skylife

Med eller utan kassett. Motor eller vev. Kanske du vill styra din markis via en app? Vi har det du behöver!

Vad är en pergola?

En pergola är en trädgårdsstruktur som vanligtvis består av pelare och tvärslåar och används för att skapa en skuggig uteplats. Det kan vara en fristående struktur eller fästas till en byggnad. Pergolan kan vara praktisk för att skydda från solen och ge skugga på varmare dagar, men det kan också vara estetiskt tilltalande och skapa en vacker och avkopplande utomhusmiljö. Konstruktionen kan vara gjord av trä, metall eller andra material. På Gustafsson Markiser erbjuder vi exklusiva pergolor som passar perfekt för både hemägare och restaurangägare som vill skapa en bättre uteplats.

Vad är fördelarna med en pergola?

En pergola är ett praktiskt och estetiskt solskydd som kan användas för att skapa utomhusrum och förbättra trädgården eller uteplatsen. Fördelarna med en pergola är många, inklusive skydd mot solen och andra väderförhållanden, samtidigt som den skapar en mysig och avslappnad atmosfär. En pergola kan också fungera som en konstruktion för att odla klätterväxter eller blommor, vilket ger en vacker och naturlig dekoration. För hemägare kan en pergola vara en viktig tillägg till trädgården, medan restaurangägare kan skapa en mer attraktiv uteplats för sina kunder. Hos Gustafsson Markiser hittar du det perfekta solskyddet för dina behov, inklusive exklusiva pergolor för villa, uterum eller restaurang.

Vad är fördelen med en pergola med tak?

En fördel med en pergola med tak är att den ger ett effektivt solskydd och skyddar mot regn och andra väderförhållanden. Detta gör det möjligt att njuta av utomhusmiljön i olika väderförhållanden och skapar en mer bekväm och användbar uteplats. En pergola med tak kan också ge en känsla av avskildhet och en mer intim atmosfär, vilket kan vara perfekt för restauranger eller privata trädgårdar.

Räntefri DELBETALNING upp till 24 månader! 

Följ oss på Facebook

Cover for Gustafsson Markiser AB
478
Gustafsson Markiser AB

Gustafsson Markiser AB

Över 50 år i branschen. Vi löser allt inom solskydd!

5 tips för att sänka temperaturen inomhus 🌡️Sommaren är här och det har blivit varmt i stora delar av Sverige. Om temperaturen inomhus på din arbetsplats är mer än 26 grader i någon vecka eller mer bör arbetsgivaren kolla upp vad hen kan göra för att sänka temperaturen.Här är några exempel på vad arbetsgivaren kan göra 👇✅ Använda markiser eller persienner för att minska den direkta solinstrålningen.✅ Vädra på skuggsidan där det är svalare.✅ Köra ventilationen nattetid när det är svalt ute. Vädra även nattetid för att sänka temperaturen på byggnadskroppen.✅ Stänga av onödig elektronik och lampor som alstrar värme.✅ Erbjuda bordsfläktar till medarbetarna.❗ Kom ihåg! Din arbetsgivare är ansvarig för att temperaturen på jobbet är lämplig för det arbete du utför. Hen ska systematiskt undersöka, bedöma och åtgärda risker med att arbeta i värme. ... See MoreSee Less
View on Facebook
☀️💦☀️💦☀️💦☀️ ~ Ett tips till dig med markis! ~Idag när du kommer hem från jobbet, ta då fram trädgårdsslangen, ge ditt solskydd lite extra kärlek och spola av din markis. Just nu är det extremt höga halter av pollen som lägger sig på markisväven. En snabb avsköljning - det mår din markis bra av!Om markisen inte är smutsig i övrigt, gå efter punkt 1 och 5.Sedan är det bara att fortsätta att njuta av det härliga vädret!📩 Glöm inte att spara inlägget!➡️ Skicka vidare och tipsa en vän som har markis..#markis #markisväv #markistvätt #markisskötsel #skötselråd #altaninspo #terrassinspo #fönsterparti #markistips #glasparti #husinspo #bygganytt #balkongskydd #balkong #pergola #växthus #orangeri #scandinavianhome #nordichome #interiör #interiør #interior #sandatex ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

www.facebook.com/share/r/hTkyc1WfEdqJhz8f/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Besök oss i butiken

Kontakta oss

Gustafsson Markiser AB
Agdas väg 2
457 32 Tanumshede

Telefon butik : 0525-205 71

Org.nr : 556953-6682