Pergola – exklusiva solskydd för villa och restaurang

Skapa ditt lyxiga uterum med någon av våra lösningar

En pergola är en fristående konstruktion som ger skugga och skydd från solen. Det är en perfekt lösning för både hemägare och restaurangägare som vill skapa utomhusrum och som vill förbättra uteplatsen.

Hos Gustafsson Markiser har vi ett brett sortiment av Pergola, inklusive versioner med liten eller stor kassett, samt motor, vev eller band. Vi har även Pergola som kan vara appstyrda, vilket innebär att du kan styra solskyddet från din smartphone eller surfplatta.

En Pergola från Gustafsson Markiser är inte bara praktiskt, utan också estetiskt tilltalande. Vi erbjuder en mängd olika stilar och färger, vilket gör att du kan välja en som passar perfekt för din trädgård.

Ring oss för hjälp med Pergola!

Lagune

Liten eller stor kassett. Motor eller band. Kanske är du ute efter en screenmarkis?

Camargue

Med eller utan kassett. Motor eller vev. Kanske du vill styra din markis via en app? Vi har det du behöver!

Lapure

Lyxprodukter för dig som vill ha något utöver det vanliga. Upptäck hur du kan skapa en grym uteplats!

RA 70

Liten eller stor kassett. Motor eller band. Kanske är du ute efter en screenmarkis?

RA 90

Med eller utan kassett. Motor eller vev. Kanske du vill styra din markis via en app? Vi har det du behöver!

Vad är en pergola?

En pergola är en trädgårdsstruktur som vanligtvis består av pelare och tvärslåar och används för att skapa en skuggig uteplats. Det kan vara en fristående struktur eller fästas till en byggnad. Pergolan kan vara praktisk för att skydda från solen och ge skugga på varmare dagar, men det kan också vara estetiskt tilltalande och skapa en vacker och avkopplande utomhusmiljö. Konstruktionen kan vara gjord av trä, metall eller andra material. På Gustafsson Markiser erbjuder vi exklusiva pergolor som passar perfekt för både hemägare och restaurangägare som vill skapa en bättre uteplats.

Vad är fördelarna med en pergola?

En pergola är ett praktiskt och estetiskt solskydd som kan användas för att skapa utomhusrum och förbättra trädgården eller uteplatsen. Fördelarna med en pergola är många, inklusive skydd mot solen och andra väderförhållanden, samtidigt som den skapar en mysig och avslappnad atmosfär. En pergola kan också fungera som en konstruktion för att odla klätterväxter eller blommor, vilket ger en vacker och naturlig dekoration. För hemägare kan en pergola vara en viktig tillägg till trädgården, medan restaurangägare kan skapa en mer attraktiv uteplats för sina kunder. Hos Gustafsson Markiser hittar du det perfekta solskyddet för dina behov, inklusive exklusiva pergolor för villa, uterum eller restaurang.

Vad är fördelen med en pergola med tak?

En fördel med en pergola med tak är att den ger ett effektivt solskydd och skyddar mot regn och andra väderförhållanden. Detta gör det möjligt att njuta av utomhusmiljön i olika väderförhållanden och skapar en mer bekväm och användbar uteplats. En pergola med tak kan också ge en känsla av avskildhet och en mer intim atmosfär, vilket kan vara perfekt för restauranger eller privata trädgårdar.

Räntefri DELBETALNING upp till 24 månader! 

Följ oss på Facebook

Cover for Gustafsson Markiser AB
478
Gustafsson Markiser AB

Gustafsson Markiser AB

Över 50 år i branschen. Vi löser allt inom solskydd!

Design your own corner of tranquility overlooking paradise.KE pergolas are the perfect solution for creating your relaxation space and enjoying the outdoors in every season.#KEoutdoordesign #FindYourPerfectPlace ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vårkänslor!Nu har snön smält och vi går mot vår. Gör som denna kund. Beställ nu och ha det klart när värmen kommer. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla kunder. Julstängt från 15/12 till 8/1 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Besök oss i butiken

Kontakta oss

Gustafsson Markiser AB
Agdas väg 2
457 32 Tanumshede

Telefon butik : 0525-205 71

Org.nr : 556953-6682